Van Dreumel Personeelsdiensten is ontstaan uit Van Dreumel Metaalwerken. Na 7 jaar geleden gestart te zijn met Van Dreumel Metaalwerken kwam de laatste jaren steeds meer vraag bij onze klanten naar flexibiliteit, diversiteit en vakkrachten. Vakkrachten met passie voor hun werk. Zoekt u betrouwbare mensen die vakwerk leveren, dan bent u bij Van Dreumelpersoneelsdiensten aan het juiste adres.

 

Uitzenden
Met het uitzenden kunt u bij tijdelijke drukte, projecten waar u meer mensen voor nodig heeft, of een extra persoon voor lange tijd voor uw organisatie bij ons terecht. Wij zoeken de geschikte persoon bij uw vacature.

 

Werving en Selectie
Bij werving en selectie geeft u ons de opdracht om een nieuwe medewerker voor uw bedrijf te zoeken. Na overleg met u over de aanpak beginnen wij met het werven en selecteren van kandidaten en voeren alle eerste kennismakingsgesprekken. Na deze ronde krijgt u een selectie van kandidaten die bij uw vacature passen zodat u de geschikte kandidaat kunt kiezen.

 

Contact
Heeft u vragen over Van Dreumel Personeelsdiensten? Zoekt u personeel, tijdelijk of vast? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.